Eerste spoor

Wanneer een werknemer ziek wordt, dan start het re-integratietraject Eerste spoor al op de eerste dag van de ziekmelding. Vanaf dat moment gaan werknemer en werkgever actief en doelgericht werken aan de terugkeer van de desbetreffende werknemer.

De werkgever meldt de werknemer ziek bij de arbodienst of bedrijfsarts. De bedrijfsarts stelt in de zesde week een probleemanalyse op. Hierin staat wat de werknemer wel en niet kan. In de achtste week stellen de werknemer en werkgever samen een plan van aanpak voor de re-integratie op. Het re-integratietraject Eerste spoor duurt maximaal één jaar. In de 42e week wordt de werknemer ziek gemeld bij het UWV.

De wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim is de laatste jaren steeds complexer geworden. De kundige adviseurs van re-integratiebureau Work to Work helpen u graag verder om het proces rondom verzuim en re-integratie goed vorm te geven. Wij zoeken graag samen met iedereen naar een passende en kloppende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over re-integratie.

Interesse of meer informatie over het re-integratietraject Eerste spoor?

Wij staan voor u klaar! Neem contact op via 045-5248286 of stuur een mail naar info@worktowork.nl